SZEMLÉLETVÁLTÓ mentorprogram / fogadó óra

 

Szemléletváltó mentor programomat azért indítottam, mert egyfajta küldetésemnek érzem, hogy az üzleti életben elakadt, megrekedt, kitörni akaró vállalkozó társaimnak inspirációt adjak, hisz 2009-ben, pont én is itt tartottam. Nem tanítani szeretnék, nem személyes problémákat szeretnék megoldani, hisz arra számtalan jó tréning és képzés nyújt megoldást. Szeretném, megmutatni, hogy

  • nem csak pénz nélkül, hanem negyven milliós mínusszal is lehet nagy üzletet építeni
  • a cég dolgozói nem az ellenségeink
  • hogy nem kell non-stop, napi 24 órában a cégben dolgozni
  • hogy nem a profit a legfontosabb, hanem az ember
  • hogy a céget nem a tulajdonos, hanem a rendszerszerűen működtetett szervezet mozgatja
  • hogy a tulajdonosnak csakis a fejlesztéseken szabad egy idő után dolgoznia
  • hogy minden hónap végén pontosan szám szerint látnia kell a vezetőnek, hogy mi is történt a céggel
  • és hogy a mindig többet adni, az működik

A Mentor program ingyenes, de csak annak tudok segíteni aki ezt 100%-ban akarja, erre hajlandó is időt szánni, és én is úgy érzem, hogy készen áll erre. A program kifejezetten olyan kereskedelmi vállalkozások vezetőinek szól, akik több éve működtetik cégüket, már elértek valamit és szeretnének tovább fejlődni, esetleg “kievickélni” a gödörből.

Mit is fogunk csinálni? Évente két alkalommal tartok térítésmentes, Szemlétleváltó Hétvégét. Egyet tavasszal, egyet ősszel, amikor is családostul elmegyünk egy wellness hotelbe, egy SZEMLÉLETVÁLTÓ hosszú hétvégére, és míg a család szórakozik, mi 2 napon keresztül átvesszük a leckéket a konferenciateremben, hogy felfrissült aggyal mehessen mindenki vissza a cégéhez hétfőn. A hotel költségét mindenki, (én is) maga állja, de jó hír, hogy egy csoportnak elég komoly kedvezményt szoktak adni, legtöbbször a konferenciaterem bérleti díját is elengedik. Az árajánlat kérést én elintézem, a foglalást, előlegfizetést mindenkinek saját magának kell majd ez alapján megtennie.

Csak egy kis inspiráció kell? Minden hónap meghatározott napján, előzetes időpont egyeztetéssel, térítésmentes fogadóórákat tartok Budapesten. Egy ilyen alkalommal, egy-egy olyan leckémről tudunk beszélgetni, ami jelenleg problémát okoz cégében, vállalkozásában. Itt is arról tudok majd beszélni, hogy hasonló helyzetben én hogyan jártam el, esetleg a mai agyammal mit csinálnék.

Bekukkantana önállóan működő cégem kulisszái mögé? Beszéljünk meg egy napot és megmutatom, hogy miről is beszélek! Kérdezhet munkatársaimtól, vezetőimtől, betekintést nyerhet folyamatainkba, stratégiánkba, motivációs és szabályrendszerünkbe is. Természetesen ez is térítésmentes.

Úgy érzi Önnek szól a program? Kérem töltse ki a lenti űrlapot, majd válaszoljon pár kérdésre. Kell, hogy szűrést alkalmazzak, hisz az időmet én is arra szeretném szánni, akinek valóban szüksége van az inspirációimra.

Miért is csinálom ezt INGYEN?  A cégem remekül, bőséges nyereséggel működik, az én operatív részvételem nélkül is. Köszönhetően a zseniális munkatársaimnak és a rendszerünknek. Engem boldoggá tesz, hogy végre azzal tudok foglalkozni, ami a küldetésem: Mindig Többet Adni! Most a jövő nagy cégvezetőinek szeretnék inspirációt nyújtani. Ettől én jobban fogom érezni magam, mert megint csak adni tudtam úgy, hogy ráadásul remek emberekkel ismerkedhettem meg, akiktől én is tanulok.

Kétszeresen térítésmentes!  Programom anyagi és vallási térítéstől is mentes.