1/2 TELTHÁZ a Szemléletváltók Közösségében.

2018.10.18

Tratatatataaaaam :) 

Képzeljétek, félig megtelt az új Szemléletváltók Közössége. Nagyon boldoggá tesz a megelőlegezett bizalmatok. Szilvivel igyekezni fogunk, hogy ki is érdemeljük ezt. 25 család-cég döntött már úgy, hogy továbbra is velünk tart, illetve sok új tag is jelentkezett. A csapatban találkozhatsz, Fóliás Jucival, Taupert Szilvivel, Pálfi Évivel, Kovács Milán Zsolttal, Gál Kristóffal és még sok sok fantasztikus, igazi akaró és meg is valósító vállalkozóval. 

Tudjátok a csoport létszámát 50 családra-cégre maximáltuk, hogy a családias hangulat hosszútávon is megmaradjon. A Szemléletváltó program továbbra is nonprofit, így nem a mennyiség, hanem a minőség dominál a csoportban. Ez is az egyik oka annak, hogy egy jelképes tagdíjat kérünk, amit visszaforgatunk a minőség javításába és a tartalom bővítésébe. 

Viszont már jól látszik, hogy pár héten belül teljes teltház lesz, mert elérjük az 50 család-cég létszámot, hisz az első 25 család-cég is két hét alatt csatlakozott a szemléletváltóhoz. 

Folyamatosan, minden hónapban 20-25 vállakozó jön a havi meglökő napokra, ahonnan  az előzetes tapasztalatok alapján, a harmaduk, jönni szeretne tovább a közösségbe. Ez azt jelenti, hogy sajnos már csak várólistára tudjuk tenni azt aki a teltház után jelentkezik. 

Attól senki ne féljen, hogy felhígul a társaság.  Látom, hogy a sok "akadály" amit elétek "gördítek" az egy szuper szűrő ahhoz, hogy csak valódi akaró emberek jöjjenek a csoportba. 

NAYGON KÉRLEK, ha komolyan gondolod, hogy benne legyél egy valódi, izzig vérig fejlődni akaró, baráti vállalkozói közösségbe, ha már voltál szemléletváltó hétvégén és úgy érzeted, hogy előrébb jutottál tőle, ne várj tovább. Jelentkezz most. Kérlek, ne szúrj ki velem, ne hozz kellemetlen helyzetbe, hogy vissza kell, majd utasítsalak. 

U.I.: A mai napon megtörtént az első visszautasításunk is. Egy új tag jelentkezett a csoportba, akinek nemet kellet mondanunk, mert az egyik csapattársunknak a versenytársa. Mivel ő később jelentkezett, nem tudtuk befogadni a csapatba.