Heti összefoglaló December 14

2018.12.14

Kedves Szemléletváltók!

Szeretettel küldöm Nektek az elmúlt 1 hét eseményeit, hogy nehogy lemaradjatok valamiről!

1. A múltkori belső tréningen felmerült egy kényes és érdekes téma, melyről aztán poszt is születetett a csoportban, ahol sokan elmondtátok a véleményeteket. A téma pedig nem más, mint a fekete-fehér cég. Valószínűleg a következő főkönyvi oktatáson folytatjuk ezt a témát.2. Az egyik legnagyobb elismerés amit vállalkozó kaphat az az Év Vállalkozó díja. Ebben az évben Baranya megyében Levente kapta, mint az Onlinemárkabolt Magyarország Kft. tulajdonosa. Büszkék vagyunk rá J (persze megsúgom: alig akarta elhinni, hogy ő kap egy ilyen díjat)3. Aztán a jó dolgok után a következő esemény egy nem várt és elég meghökkentő dolog volt, melyről Levente egy kis videót is feltett a csoportba. Egészen pontosan az, hogy betörtek hozzájuk a raktárba és elvitték a széfet, benne némi készpénzzel.

Levente pedig elmondta, hogy ő mit gondol a történtekről és milyen tanulsága van a dolognak:4. Ezzel kapcsolatban volt egy nagyon jó kérdése Fanninak, hogy kinek mi volt az idei évi pofon amit kapott és milyen tanulságot vont le belőle, vagy mire sarkallta őt az a dolog? Azt gondolom, hogy néha jók ezek a kis pofonok, hiszen változtatásra kényszerítenek. Időnként meg kell állni és körbe nézni mi az amin tudnánk változtatni, mielőtt megkapjuk azt a bizonyos pofont.


5. Ismét teltház volt a "meglökés" napon, nagyon jó kérdések hangzottak el, jó beszélgetések voltak. Megint felmerült pár érdekes téma, amit aztán itt a csoportban is feltettetek.


Egyik kedves résztvevő egy ajánlást is tett a következő "meglökés" napon résztvevő vállalkozók számára.


6. Az elmúlt 1 hétben több személyes konzultációt tartott Levente, örülünk, hogy kihasználjátok ezt a lehetőséget. Azt gondolom, hogy ennek van a legnagyobb értéke a szemléletváltóban. Nagyon jó olvasni a visszajelzéseteket erről, milyen tanácsokat kaptatok és mit valósítotok meg belőle.

7. Új PROGRAM a szemléletváltóban, csak a közösség tagjainak! itt megnézheted és kérlek döntsd el, hogy melyiket választod: