Mindig Többet Adni!


Elsősorban családunknak, munkatársaknak, partnereknek, vevőknek és az országnak....

Szlogenem a Mindig Többet Adni, melynek alapköveit pár éve fektettem le életcélomba. Meggyőződésem ha az embert tesszük a középpontba és nekik mindig többet akarunk adni, mindent el tudunk érni amit csak szeretnénk.

Nem vagyok dús gazdag, és nem is vágyom arra, hogy saját yachttal szeljem a tengerek habjait, de természetesen szeretnék évről évre kicsit jobban élni, jobb autót vezetni, szebb nyaralásra menni és egyre többet adni környezetemnek. Elsősorban családom és munkatársaim a legfontosabbak, de nem szeretnék megfeledkezni cégvezető barátaimról sem. Nekik szeretnék folyamatosan, Mindig Többet Adni.

Édesanyámat egyre jobban rá tudom venni arra, hogy már nem a legolcsóbb ételeket, ruhákat kell megvennie, már nem kell gyűjtenie a gyerekeinek, unokáinak. Szeretném, ha méltó módon élné meg idős éveit, szeretetben, jólétben és ezért mindent meg is teszek. Ő az akinek a legtöbbet köszönhetek, mert mindig mellettem állt, bármikor számíthattam rá. Ő az egyetlen ember akiben 100%-ig megbízhatok.

Gyermekeimet próbálom úgy nevelni, hogy ne automatikusan kapjanak meg bármit is, hanem a valamit valamiért és a fokozatosság elvét alkalmazva. Szerintem egy szülő a legnagyobb amit adhat gyerekének az a lehetőség, amivel már viszont a neki kell élnie. Lehetőség a fejlődésre, tanulásra, munkára, szép életre. Semmiképpen nem gondolom, hogy az elhalmozás minden földi jóval az egy jó irány lenne, ezért nem is alkalmazom.

Munkatársaimhoz való hozzáállásom talán ami szokatlan lehet, hisz őket én nem alkalmazottként, hanem szinte családtagként kezelem. Cégemet a gyermekemnek tekintem és én azt kértem tőlük nevelgessük együtt. Nálunk a szállító kollégák a legfelszereltebb, két évnél mindig fiatalabb teherautókkal járnak, hotelt fizet a cég nekik ha két napos útra mennek. A pécsi és pesti központban mindenki számára ingyenes az ásványvíz, a tea, a kávé, a forrócsoki és ezek kiegészítői. Nálunk  mindenki jutalékos rendszerben dolgozik, tehát ha sok a munka több pénzt visznek ők is haza. Ebben a kérdésben az alapelv az együtt sírunk, együtt nevetünk. 2017 nálunk a képzések éve volt, hogy ne csak én fejlődjek minden téren, hanem a kollégákkal egy szemmagasságba kerüljek. Előrébb fogunk lépni a kommunikáció, a vevőszolgálat, az értékesítés, csapatépítés területén, és mindenkiben akiben vezetői ambíció van, az részt vehet vezetői képzésen is. Nem sajnálom erre sem a pénzt, hisz tudom, hogy ettől kollégáim elkötelezettebbek, hatékonyabbak, ügyesebbek lesznek a munka és az otthoni élet területén is.

Vevőinket is ezzel a gondolatvilággal szolgáljuk ki. Az onlineMárkaboltban vásárlók, sokkal többet kapnak mintha versenytársainknál vásárolnának. Egy kicsit magasabb lehet nálunk az ár, de ennek az értéknek többszörösét adjuk vissza. Ilyen például a telefonos megrendelésfelvétel, az órapontos, saját autóflottás házhoz szállítás, az öt év garancia, a saját csereprogram minden termékre, a szépség garancia stb. www.onlinemarkaboltok.hu 

Korrekt E-kereskedők Közössége programunk is ez az elv köré épült. Egy olyan együttműködést dolgoztunk ki, amiben a vásárló, a keresztmarketing partner cég és mi is jól járunk. Gyakorlatilag arról van szó, hogy saját, onlinePénztárcával rendelkező vevőinket küldjük át a partner webáruházakba, teljesen ingyen. www.onlinegroup.hu 

Havi rendszerességgel járok össze hozzám hasonló gondolkodású cégvezetőkkel, egy mastermind (mester elme) csoportba, ahol egymást segítjük ötletekkel, megoldásokkal, inspirációkkal. Itt én is rengeteget kapok, de persze az a legjobb, hogy én is adhatok. Ezzel a csoporttársaim is pont ugyanígy vannak. Szinte versengünk, hogyan tudnánk túlszárnyalni egymást segítségnyújtásban. Azt vettük észre, hogy amióta összejárunk, jobban megy a cégünk, sok kérdésre gyorsabban hatékonyabban kapunk választ.

Évek óta keresem, hogy milyen területen tudnék jótékonykodni. Valaki állatbarát, van aki a szegényeket támogatja (ez mondjuk nekem is a szívügyem), de én a 2009-es önmagamhoz hasonló, megrekedt, kitörni, fejlődni vágyó vállalkozó társaimnak szeretnék segíteni, mert itt tudok a legtöbbet adni. Nem tanítani szeretnék, mert ahhoz kevés vagyok, viszont az én példámból okulva, abból merítve, ki tudnak mászni a gödörből. Ezért indítottam ingyenes szemléletváltó programomat. Vízióm, hogy példátmutassak a Magyar vállalkozóknak egy etikus, magánéletben is tartalmas vállalkozói élethez. 

Főként ezeken a területeken, szeretnék Mindig Többet Adni az embereknek.