Szemléletváltó közösségi tagság    Ha szeretnél megállás nélkül fejlődni egy csak gyakorlati tapasztalatokon alapuló programban, itt a helyed a csapatban. A közösségbe csak igazán agilis, saját életükért, vállalkozásukért tenni akaró, remek cégvezetők, vállalkozók kerülhetnek be tagként a szemléletváltó klubból, meghívással. Válaszd a PRÉMIUM tagságot így te, munkatársad és családod, a legtöbb programra ingyenesen jöhet, a ti helyetek garantált.  


A közösségbe a "meglökés" klubból, meghívásos alapon tudsz bejutni, majd a rendezvényeken részt venni. 

Akkor válaszd ezt a tagságot ha nem, vagy csak ritkán szeretnél közös programokra jönni a közösséggel, megelégszel a konzultációs lehetőségekkel és a titkos Facebook csoporttal sok-sok exkluzív videóval. A többi program itt külön, önköltségi áron fizetendő. Árak a programokban...

Szolgáltatások: Személyes konzultáció, telefonos konzultáció, "agy-csere" hétvégén és a nyári táborban részvételi lehetőség (külön díj ellenében, szállás, étkezés és terembérlet nélkül), titkos Facebook csoport a közösség tagjainak, online hozzáférés a korábbi előadásokhoz, tréningekhez értékes videókkal, anyagokkal, havi "löket" vacsora egy illusztris vendéggel (önköltségen a vacsora ára)

Ár: 10.000 Ft + áfa / hó / család-cég    (max: 4 felnőtt)

     PRÉMIUM szemléletváltó közösségi tagság         

A közösségbe a "meglökés" klubból, meghívásos alapon  tudsz bejutni, majd a rendezvényeken részt venni.

A prémium tagságnak garantált, foglalt helye van az összes programra. Igénybe vehet minden szolgáltatást és csak ők jelentkezhetnek a díjtalan VIP programokra.

Szolgáltatások: Személyes konzultáció, telefonos konzultáció,  titkos Facebook csoport sok-sok exkluzív videóval, agy-csere hétvége 2x, alapreform tábor, + vip program lehetőségek (szállás, étkezés, terembér nélkül) 

Ár: 40.000 Ft + áfa / hó / család-cég    (max: 4 felnőtt)Ha már a Szemléletváltó közösség tagja vagy válassz a programok közül

VIP programok, csak PRÉMIUM tagsággal vehető igénybe