A szemléletváltó program


A szemléletváltó program abból indult, hogy 2009-ben amikor mínusz negyven millióban voltam és éjszakákat remegtem át, megfogadtam ha egyszer ebből kimászok nem hagyom, hogy mások ugyanazokat a hibákat elkövessék amiket én.

Ami velem megtörtént szerintem tipikus magyar vállalkozói eset, csak annyi talán az extra, hogy nekem sikerült egy óriási szemléletváltással kimásznom a csávából és visszafordítanom lejtmenetből a szekeret. Sőt manapság egy rendkívül nyereséges, közel három milliárdos árbevételű, csodálatos gárdával rendelkező céget tulajdonlok. Igen "csak" tulajdonlok és nem vezetek. Ugyanis 2016-ban "komplexitás plafonba" ütköztem és döntenem kellett: elkótyavetyélem a cégem vagy szervezetet fejlesztek és felveszek magam mellé egy profi igazgatót, aki tudás alapú vezetést hoz a céghez. Folytatást lásd a Rólam menüpontban...

Imádom átadni a tapasztalataimat, hogy is jutottam el egy ennyire mély gödörből ahol még egy fagyira sem jutott, a mostani álom életemhez. Igen, mert mindig is ez volt az álmom, hogy tanácsadó lehessek saját cégeimben. És, hogy a lúd legyen kövér és betartsam a 2009-es fogadalmam, más hasonló elakadt, megrekedt, akaró, továbblépni kívánó vállalkozónak is segítek. Szerintem rendkívül fontos, hogy ne csak mi fejlődjünk, hanem párunk, akár nagyobb gyerekeink, ezért a legtöbb programra javaslom hozd el családodat is. Ezért vannak programok ahol direkt így adtam meg: család-cég.

A Szemléletváltó jelentősen különbözik minden csoporttól amiket én ismerek. Például:

  • Nem profitorientált, csak segíteni akar
  • Nem igényel folyamatos személyes találkozókat
  • Csak akkor látsz ha kellek, ha kérdésed, problémád van
  • Facebook zárt csoportunkban nem fogunk nyaggatni, csak infókat adunk át
  • Erősen szűrt családias tagság, hisz nincs létszám és profit motiváció
  • Sokrétű programok a kezdő lökéstől a jobb emberré válásig
  • Csak gyakorlat, semmi elmélet, olyan emberektől akik valóban megcsinálták

aki a Szemléletváltó mögött áll......

Verebélyi Szilvia

kommunikáció, szervezés, a szemléletváltó rendezvényfelelőse

Örülök, hogy itt vagy és érdeklődsz a Szemléletváltó mentorprogram iránt.

Azért felelek, hogy a szemléletváltó programban minden maximálisan és zökkenőmentesen működjön. Vállalkozók igényeihez, fejlődéséhez szükséges rendezvényeket, programokat szervezek. Kapcsolatot tartok a közösség és a klubtagokkal, interjúkat készítek velük illetve háttérben lévő adminisztrációs feladatokat is ellátom.

Ha bármilyen kérdésed van programunkkal kapcsolatban nagyon szívesen válaszolok, keress bátran e-mailben, telefonon.


Egy alapító "Veterán" szemléletváltós véleménye a szemléletváltó programról