Szemléletváltó meglökő nap

A meglökés

(maximális létszám 20 fő / alkalom)

Gyere el szemléletváltó napomra, ahol személyesen mesélem el legnagyobb bukásaimat, ballépéseimet és természetesen a mai, sikerekben és tartalmas magánéletben is gazdag élethez vezető út főbb állomásait. A nap folyamán lesz lehetőség beszélgetésre, sőt szívesen válaszolok minden kérdésre is. Ez egy limitált, kis létszámos (20 fős), igazi családias hangulatú,  inspiráló nap lesz. Te is jössz a következőre? 

Képek, videók korábbi "meglökő" napokról

Vélemények a "meglökő" napról

A lököttek mondják )))

Taupert Szilvi

Taupert Optika

"Sajna egyre többször tapasztalom, hogy egy-egy program jól meg van marketingezve, de csak az időmet fecséreltem, ami bosszantó. DE EZ A MEGLÖKŐNAP SZENZÁCIÓS VOLT! Imádom, hogy giga tettvággyal, hatalmas motivációval tértem haza. Erre valóban nem számítottam. LeventeBiros nagyon hiteles és őszinte emberséges segítőkészsége szerintem mindannyiunknál célba ért. Köszönjük!"

Nagy Eszter

SzemEszter

"Örülök, hogy találkozhattam veletek! Mindenki történetéből lehetett valamit tanulni, okulni. Egy szuper csapattól klassz ötleteket kaptam, amiket most meg fogok valósítani. Köszönöm Levente és Szilvi az iránymutatásokat, jelentem: 'lökött' lettem! 😂Találkozunk még! ❤️"

Remete László

Babynoby

"Úgy mentem, hogy nincs különösebb problémám és extra kihívás. Most már tudom, hogy van, azt is hogy mi az. Ráadásként az első lépésekhez is megkaptam a löketet! Köszönöm Szilvi, Levente!Adrienn, neked is külön szeretném megköszönni a hasznos tanácsokat! Biztosan találkozunk még! 😉"

Remeténé Decsi Adél

Feleség

"Szilvia Verebélyi én is köszönöm, hogy mint támogató családtagot bevettetek a programba. Remek nap volt veletek. 🙂 A meglökés talán sikeresebb, ha a házastársként tudom hogyan támogathaton a férjem a sikerhez vezető úton."

Münster Edina

Crystal Butik

Mi is szeretnénk megköszönni, a sok inspiráló gondolatot. Én igyekszem a tanácsokat beépíteni, de aminek külön örültem, Dézi a lányom, totálisan vette az adást, a kocsiban beszélgettünk róla és olyan dolgokat mondott vissza, amit én sem tudtam volna szó szerint visszaidézni. Este pedig egy barátnőjét támogatta és adott neki pozitív töltést a megfelelő szemléletről. Ennek kapcsán jutott eszembe, hogy lehet, hogy izgalmas lenne egy junior szemléletváltó vonal is, pálya- és életkezdőknek. ;)

Anonim kérdőívről


"Ha ki szeretnél lépni a vállalkozói mókuskerékből és tanulni mások hibáiból, akkor hallgasd meg annak a tanácsait, aki meg is csinálta azt, amiről beszél."

Anonim kérdőíről


"Személy szerint nekem nagyon sokat jelent, hogy elérhető és közvetlen közelségbe tud kerülni egy olyan emberrel aki ténylegesen meg is valósította amiről beszél. Végre nem a tipikus aki nem tudja az tanítja effektus." 

Anonim kérdőívről


"Autentikus, self-made true business man. Jófej, közvetlen, türelmes, segítőkész."

Anoním kérdőívről


"Természetes, nem fellengzős, szerethető, követhető, és mivel sok-sok gyakorlati tapasztalatot, személyes élményt osztott meg, könnyen emészthető, érthető mindaz, amit átadni szeretne."

Anoním kérdőívről


"Rendkívül segítőkész, közvetlen, pozitív ember. Megközelíthető, nincs elszállva magától, ami nagyon jó." 

Anoním kérdőívről


"Tudod minden vállalkozás életében bekövetkezik az az állapot, amikor megreked a cég. Nem azért mert nem vagyunk jó szakemberek, hanem mert a továbblépéshez egy másfajta gondolkodás szükséges. Ebben tud segíteni a Szemléletváltó nap. Garantálom, hogy utána egy hatalmas listával térsz haza, amit mind meg akarsz majd valósítani, mert annyira felvillanyoz! :)"

Anoním kérdőívről


"Chuck Norris képes mindenkit inspirálni. Biros Levente mindenkit + egyet Chuck Norrist. Viccen kívül, nagyon szimpatikus, hogy megtalálta magának Levente ezt a magasztos küldetést, és öröm ennek részévé válni!"

Az egynapos program részletei

Legnagyobb tévedéseim

Szerintem a pofára esésekből lehet a legtöbbet tanulni. Leplezetlenül fogok azokról a tévedéseimről, elkövetett hibáimról beszélni, amik a mínusz 40 milliós csődközeli helyzetemhez vezettek.

Sikeres gondolkodás

A sikerhez vezető út a gondolkodásmód váltásnál kezdődik. Neked is itt kell indulnod ahhoz, hogy ne az átlag vállalkozók életét kelljen innentől élned.

Szabadság szele

A szabadságot rengetegféleképpen lehet értelmezni. Én minden területét élvezem, legyen ez anyagi, lelki, gondolati vagy akár életvitellel kapcsolatos. 


Részvételi feltételek


A következő INGYENES szemléletváltó nap (A meglökés) időpontjai:

2019. Március 23. szombat 10-17 óráig. Helyszín: BNI székház, Budapest Szugló u. 9-15. VIII. emelet