Szemléletváltó alapreform tábor

A változás 

(maximális létszám 15 család-cég, utána várólista)

Ha igazán kezedbe akarod venni az életed, magadon kezd a dolgok újra értelmezését. Egy olyan öt napos tréninget raktunk össze a Balaton partjára, mely kifejezetten az első számú vezetők alap értékrendjének a rendbetételére fókuszál és amit még a családunk is élvez. Persze nem feledkezünk meg a már megszokott szabadidős programokról sem. 

Amire számíthatsz, hogy nem húzzuk az időt felesleges bevezetéssel, sales előadásokkal, ezerszer hallott történetek mesélésével. Itt húsba vágó, igazi pofoncsapásokat fogsz töményen átélni, mely átértékeli benned a múltbeli és jövőbeli viselkedésedet. 

A tábor részletei

Tréning

9-12 óráig Csilla alapértékeket ad át az ő renkívül szemléletes, humoros stílusában. Mind az önismeret, mind a más emberekhez való hozzállás, velük való bánás területén garantált az alapreform.

Mastermind

14-16 óráig könnyed mastermind gyűléseket tartunk a délelőtti nehéz téma oldására. Itt lehet majd az éppen aktuális nehézségeket, kihívásokat bedobni kérdésként a csapatnak, de Csilla témáiból is csemegézhetünk.

Nyaralás

Mivel ez egy egy hetes családi program, azt szeretnénk ha mindenkinek jutna idő a pihenésre, kikapcsolódásra nyaralásra is. Nincsenek kötelező esti programok, de biztos vagyok benne, hogy végül mindig együtt lesz a csapat

Feltételek

Szemléletváltó közösségi tagság (minimum 6 havi visszamenőleg)

Fontos, hogy a táborba csak "egy nyelvet" beszélő tagok jöhessenek el. (kivéve Látogatók, akik egszer átakarják élni a hétvége hangulatát)

Jelentkezés a programra


A lap alján kattints a regisztráció gombra és töltsd ki az űrlapot a kért adatokkal. 

Árak

A táboron való részvétel normál ára, Látogatóknak (akik nem tagok, csak tanulni szeretnének és egyszer átélni a tábor hangulatát)              / alkalom / család-cég (maximum 4 felnőtt, a szabad helyek fügvényében)A táboron való részvétel díja a közösség tagjainak/alkalom/család-cég (max. 4 felnőtt)

(minimum 6 havi tagság, visszamenőleg)A táboron való részvétel díja a közösség PRÉMIUM tagjainak/alkalom/család-cég

(maximum 4 felnőtt)

(minimum 6 havi tagság, visszamenőleg)


Maximális létszám: 15 család-cég
620.000 Ft+áfa


240 000 Ft+áfa

 0 Ft+áfa

A szállás, bekészítés, étkezések és a terembérlet kedvezményes díja hozzávetőleg / 6 nap, 5 éj / felnőtt

Csoportos kedvezményt kapunk a nagy létszám miatt


120 000 Ft


Időpontok

A következő "alapreform" tábor időpontjai:

2019. július 14 vasárnaptól, 19 péntekig (6 nap 5 éjszaka)